Wednesday, March 6, 2013

Rasiah Wanita Kesayangan Suami

Alhamdulilah..hari ni nak berkongsi satu rasiah wanita kesayangan suami...haaaa...mesti isteri-isteri kat luar sana tercari-cari apakah itu kan...

haaaaa...ni la dia..kenapa ALFALFA??? 
Kenapa ALFALFA dikaitkan dengan rasiah wanita kesayangan suami??? 
jom baca KELEBIHAN ALFALFA..

Alfalfa ni merupakan pusat pengumpulan segala zat. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam 6M ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendappn ke dalam tanah. sementara daunnya pula mengunpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi...

Selain tu...Alfalfa ni juga sesuai diambil oleh lelaki @ suami / mak/ ayah juga...

a) Tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian
b) Melegakan sakit sendi dan belakang.
c) Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
d) Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
e) Merawat arthitis
f) Bagus untuk elergi dan ekzema
g) Merawat athma
h) Mencuci usus bagi membuang toksik
i)  Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
j)  Meneutralkan asid dalam badan
k) Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita). Pun rasiah wanita kesayangan suami.


l)  Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
m) Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita) ni la penyebabnya..dan  RASIAH WANITA KESAYANGAN SUAMI ..^__^ -mengetatkan juga ya...try ye kawan-kawan...


n) Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
o) Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
p) Meningkatkan stamina seorang suami ~~isteri juga pasti teruja ~~
q) Melegakan sembelit
r) Membuang angin dalam badan
s) MILK BOOSTER



Ni la ALFALFA sebelum diproses


Dan dengan senang hati..saya sentiasa berkongsi ceritera dengan semua..
boleh je cari saya kat blog# fb # whatsapp # call # sms

1. LIKE fanpage  | Kedai Vitamin  |

    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |


No comments:

Post a Comment