Saturday, August 4, 2012

Program diet dengan OMEGA, ALFALFA & HERBA-LAX


Tips dan KENAPA pilih OMEGA, ALFALFA dan HERBA-LAX dalam proses DIET anda...

Tips mudah untuk diamalkan! Kos tak sampai beribu. Paling penting cuma RAJIN MINUM AIR MASAK, WAJIB  makan BUAH-BUAHAN setiap hari dan BERDISIPLIN makan vitamin.

Dapatkan 3 produk vitamin* Shaklee ini hari ini dari kami atau pengedar anda dan JANGAN LUPA MINTA KONSULTASI  supaya anda mendapat kesan yang OPTIMUM!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Credit to; kak Norita Idris


PEMBAKARAN LEMAK DENGAN OMEGA*  LEBIH BEST!!

aya yakin ramai wanita, isteri dan para ibu tidak mahu menjadi seperti ini.....


atau seperti inioh NO..NO..NO...

Maka pengambilan makanan dan cara hidup kita perlu seimbang.... walaupun banyak pusat kecantikan yang boleh membantu namun kosnya pastilah tinggi.

Namun bagi saya, Omega, Alfalfa dan Herb Lax sangat membantu. Harganya cukup berpatutan. Namun pengambilan buah sangat membantu sistem pembuangan lebih lancar.

Memang antara tips yang bagus kita amalkan untuk elakkan perut buncit ialah kurangkan minum ais, jangan mandi selepas makan serta bersenam setiap hari. Namun supplement turut membantu melancarkan proses itu.

Alhamdulillah telah hampir sebulan makan Omega sebagai pembakar lemak, ia memang memberi kesan yang sangat hebat pada selera makan saya. Alhamdulillah saya dapat rasakan perbezaannya. Memang setelah amalkan makan omega, kita banyak rasa dahaga dari lapar. Dapat rasa berbanding makan Lecithin. Memang ada yang amalkan Lecithin sahaja sudah dapat merasa bentuk badan yang lebih slim dan cantik terutama bagi ibu menyusu kerana penyusuan itu sendiri membantu si ibu membakar banyak kalori.

So jika anda mahu mencuba Omega, Alfalfa dan Herb Lax boleh mendapatkan dari saya dengan konsultasi penuh serta harga yang berpatutan.


*  * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya melalui
1. LIKE fanpage  | Ibu Vitamin e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  |No comments:

Post a Comment