Sunday, February 17, 2013

DIET DAN KURUS BERSAMA CINCH SHAKLEE

wauuuuuuuu....makin ramai pula yang meminati CINCH ni...kenapa??? haa .ada 3 perisa tau...VANILA # CHOC # LATTE #  sangat-sangat best untuk berdiet..tanpa loss muscle anda...tu yang hebat...sebab biasa yang da turun berat badan ni mesti lelemak tu nampak lembi-lembik je kan...da kurus...tapi lelemak tu pula buat tak cantik...haaaa..jangan biaran tu terjadi...jom kenali CINCH pula kali ini...



Nutrition Facts Cinch Shaklee

cara-cara nak bancuh dan cinch ni tak menbuat muscle kita hilang...

FAKTA Tentang Gabungan untuk Kurus Bersama Shaklee - Chinch Shake Mix 


1. Shaklee mencipta set kuruskan badan dengan formula yang bernutrisi, lebih 
   mudah dan selamat dengan menggunakan pengalaman Shaklee dalam bidang
    nutrisi selama LEBIH 50 TAHUN.

2. Shaklee menambah LEUCINE dalam program Set Kurus Shaklee kerana 
     LEUCINE dapat mengekalkan 100% jisi otot tanpa lemak

3. Jadi, dengan Set Kurus Chich Shake Mix Shaklee, mereka yang telah menjalani 
     program ini BERJAYA MENURUNKAN BERAT BADAN dengan kehilangan 
     lemak, berat dan inci mereka disamping mengekalkan jisim otot mereka.



BERMINAT dan KETAHUI lebih LANJUT????
 
Untuk sebarang pertanyaan dan konsutansi anda boleh hubungi :-
1. LIKE fanpage  | FirstChoice e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |
 
 
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Credit to; sihatmacmayaya.blogspot.com

No comments:

Post a Comment