Thursday, March 14, 2013

B-Complex Shaklee Antara Yang TERBAIK dan Jimat Lebih

Ceritera tentang cuaCa, mual, loya, pening, tekanan dan sebagainya...mesti ramai yang akan tumpu hanya pada "panadol" kan...^__^ . Yang sebenarnya "panadol" ni tak elok di amalkan selalu...apa kat kita tukar kepada penggunaan baru iaitu B-COMPLEX SHAKLEE yang mana penggunaan dah la jimat, TERBAIK pula tu...


b complex
B-Complex Shaklee 

Kelebihan dan Manfaat B-complex Shaklee

 Apa kebaikan vitamin B complex sebenarnya?
Banyak keperluan vitamin B complex ini, antaranya ialah untuk  
♥ mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan,
♥ Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran,
♥ Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein,
♥ Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spina
♥ menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.



Siapa sebenarnya yang perlu B complex?.
Semua individu perlukan vitamin B terutama mereka yang...
♥ Terdedah kepada sinaran matahari
♥ Terdedah kepada tekanan kerja dan beban kerja yang banyak
♥ Mereka yang mempunyai sakit kencing manis , tekanan darah tinggi, migraine
♥ Mereka yang tidak dapat focus dalam pekerjaan yang dilakukan.
♥ Mereka yang hendak menjaga kecantikan tubuh badan
♥ Mereka yang nak nampak cantik dan muda
♥ Mereka yang mengandung dan menyusukan anaknya
♥ Wanita yang mengambil pil perancang


Dan dengan senang hati..saya sentiasa berkongsi ceritera dengan semua..
boleh je cari saya kat blog# fb # whatsapp # call # sms


1. LIKE fanpage  | Kedai Vitamin  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease..

No comments:

Post a Comment