Monday, June 10, 2013

Promosi Shaklee : Mealshake Promosi Jun 2013

Alhamdulillah...Shaklee kini mendapat sambutan ramai..apatah lagi bulan ni PROMOSI Shaklee adalah MEALSHAKE ..yang mana pilihan ibu-ibu masa kini..bukan ibu je tau satu family boleh amalkan..

Persoalan ramai MEALSHAKE tu apa ye?

J :  Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan minuman yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain mahupun Shake dalam susu anak seawal pagi. Mealshake membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Berperisa vanilla yang sedap di sukai anak-anak. 

Fungsi MEALSHAKE? 

1. Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan
2. Kaya dengan sumber kalsium dan protein
3. Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat
4. Pilihan protein soya terbaik anda
5. Membantu meningkatkan selera makan kanak-kanak


Siapa yang perlukan MEALSHAKE? 

1. Anak susah nak makan?
2. Anak tak nak makan sayur?
3. Anak selalu demam dan selesema?

4. Anak yang kurus @ Anda yang kurus
5. Anak mengalami Asma/ lelah
6. Anak yang batuk
7. Kegunaan untuk seisi keluarga..


Mealshake
PROMOSI BULAN JUN 2013  MEALSHAKE

Semoga kita menjadi diantara ibubapa yang prihatin pada anak-anak zaman IT kini..sesungguhnya anak-anak kini lebih cepat terdedah dengan persekitaran alam dan lebih bijak untuk melihatapa disekelilingnya.  Berikan la anak sesuatu yang bernilai untuk masa depannya serta kesihatan anak-anak kita. jangan di biarkan sahaja kesihatan anak-anak..



================================================================
Dapatkan PROMOSI JUN 2013 ini pada HARGA SPECIAL anda dengan --> hubungi
1. LIKE fanpage  | Kedai Vitamin  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |

 

2 comments:

  1. Salam ukhuwah Lin....thanks sbb jadi follower akak yg ke 100 hehe..... Salam skaklee juga....hee

    ReplyDelete
  2. hihihi masa bersalin ritu pon sy ada ambik jgk produk shaklee nie tp xhabis pon sebab ubat dia sume besar2..hihi

    ReplyDelete