Tuesday, October 30, 2012

RASIAH VITAMIN YG MERAPATKAN ANAK, IBU DAN AYAH...

Syukur..alhamdulilah...

penghujung oktober 2012 ni, yg mana ESP promosi pada HARGA RUNTUH dan berebut2 kawan2 nak sbb bukan setiap bulan dapat HARGA YG terbaik NI...ESP ni bukan seornag blei 1canister tau....setiap nya ada beli 2-4canister setiap sorang...mana tak nye...boleh kongsi2 ngn kawan2...family lagi...

Haaa....lagi satu gabungan set total wellness (ESP + B-complex, Vita-C, Vita-lea) add on Ostematrik + Alfalfa ni antara yg menjadi pilihan mommies semua dalam dunia penyusuan..mau tak nye...masa menandung pun ada dia antara vitamin-vitamin ni yg boleh mommies makan dan sambung terus masa berpantang dan terus dalam dunia penyusuan tau....



haaa....ni la antara pilihan utama mommies semua....

Bagi yg baru dan ingin ketahui lebih lagi tentang kelebihan ni boleh hubungi saya..insyaallah saya akan bantu dan kita kongsi kan pengelaman kita bersama...

saya suka bila dapat berkongsi ngn hot mommies semua...mau tak nye..bila saya da merasai semua set ni...alhamdulilh...suami semakin sayang sngt2 tau...sememang nya saya kenal Shaklee lepas saya habis pantang...off coz la semua "alignment " lari kan...saya usaha mencari yg terbaik untuk diri saya dan dunia penyusuan saya..Alhamdulilah...saya bertemu ngn Shaklee dari seorang member..sampai la sekarang saya memang "jatuh cinta" dgn Shaklee product tau...bukan apa...sejak makan dan amalkan vitamin ni semua...anak dapa..saya dapat..dannnnnnn suami puji...bestkan...

Dapat pujian suami ttg "dalaman" kita sngt2 la membuatkan saya dan suami semakin mesra dan apa lagi..tu la kunci untuk suami sayang kat kita sebagai isteri ni...syukur sangat...jadi hot mommies semua diluar sana...jangan risau ...antara yg terbaik untuk dalaman ada dalam set yg saya syorkan untuk mommies semua...semuanya banyak kelebihan tau....tak perlu la mencari yg kita tak tau lagi...

Nak "ikat" suami kena la pandai kan...haa....ni la antara "RASIAH VITAMIN" untuk keluarga kita....

Sebab Shaklee ni pilihan utama???/

1. Kesihatan untuk mommies dan anak
2. Dunia Penyusuan untuk simanja...
3. ESP ni banyak kelebihan nya...
4. Sihat dengan pengambilan yg seimbang 
5. Tahan lama dan berbaloi dgn HARGA yg ditawarkan
6. Mengeratkan hubungan ibu dan anak serta suami tercinta..
7. Kepuasan dengan setiap yg kita amalkan...




Untuk sebarang pertanyaan dan konsutansi anda boleh hubungi :-
1. LIKE fanpage  | FirstChoice e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |




Wednesday, October 24, 2012

ALHAMDULILAH...SYUKUR..

Syukur...perjalanan dan perubahan blog yg tak seberapa..tapi saya harapperubahan ini banyak memberi rasa selesa pada kawan2 lin dan customer lin semua untuk melihat apa yg lin post kan sini...dalam masa sama juga pencarian menjadi lebih mudah dan jelas...syukur...

setiap perubahan pasti bermula ngn niat yg betul...terima kasih pada sokongan kawan-kawan lin..dari lin tak kenal..sampai  lin knl korang semua hanya melalui "fb" or "by tepon" ..hebat kan zaman IT skarang...
Walaupun kita jauh...UTARA---SELATAN--PANTAI TIMUR--BARAT ---BUMI KENYALANG-- NEGERI DI BAWAH BAYU --- -->> semua kita bertemu dalam dunia IT kan...saya suka dgn apa yg ada sekarang...Alhamdulilh...


Kenapa saya suka???

Sebabnya..saya boleh layari dan kenali kawaw-kawan lin dalam ni...dan membantu dan kongsi apa yg lin penah alami tak kisah la sihat ke sakit ke..semua dalam ni...betul tak kawan2..suka kan...

Bila mana ada yg bertanya TENTANG dunia Penyusuan | Kehamilan | Berpantang| Masalah anak-anak | Tentang Diet | dan lain-lain...lin akan kongsikan bersama kawan-kawan lin...dan lin akan syor kan antara yg terbaik untuk kawan2 lin...semoga segala perkongsian ni kita sentiasa gembira kan kawan2...

Sebarang pertanyaan atau ingin khidmat nasihat boleh je cari lin melalui "fb" or "by telefon" ngn lin...



Berkongsi SENYUMAN untuk kawan-kawan lin semua...

Sunday, October 21, 2012

LAGI TENTANG ESP PROMOSI pada BULAN OKTOBER 2012 INI..

Alhamdulilah..syukur...ada peluang lagi update blog yg bru sekali bulan ni rasanya bersembang dalam ruangan ni...Bukan sebab menyepi or tka on9 ke atau tak masuk entry dalam blog ni..saya ttp ber blogwalking pada kawan2 saya...DAN....salah satu sebab ialah..bz ngn kerja + biz..syukur sngt...bulan ni PROMOSI ESP...buy 6 FREE 1 ..tu yg ramai kawan2 dan customer yg order n booking untuk dorng ambil peluang beli HOT ITEM dalam Shaklee ni...saya pun tak akan LEPAS peluang nak juga ambil ESP ni yg menjadi minuman seharian saya dalam menjaga kesihatan dan dalam dunia penyusuan saya bersama little hero saya...syukur....


Jom tgk...ni la PROMOSI Shaklee bln ni...sapa yg tak nk kan...






Haaa...ni la PROMOSI nye...saya lambat UPDATE ke kawan2..tak kan...ni ada lagi peluang ni nk rembat HOT ITEM Shaklee ni...KHASIAT??? KELEBIHAN??? da byk dibincangkan da dalam blog ni..jom klik sini...

1. TENTANG ESP ???
2. KELEBIHAN ESP???
3. ANTARA LAIN FUNGSI ESP ???

Banyak lagi...tgk je dari gambar kat bawah..semua antara kegunaan ESP ni tau...






waa....BEST kan....sebab tu ESP ni HOT ITEM dan tak selalu ada PROMOSI mcm ni tau...haaaaaaa...yg belum ORDER dan DAPAT kan  HARGA TERBAIK untuk ESP ni..jangan tunggu lagi..jom order kawan2....tak mau TERLEPAS peluang bulan ni tau...PROMOSI buy 6 FREE 1 HANYA sah sehingga 31/10/12 ni tauuuuuuuu....pas tu HARGA kembali normal tau kawan2....kalu tak mampu beli secara set buy 6 FREE 1 ni...boleh jg la kawan2...call or gtau je saya ...semua boleh la kawan2....amcm nak ORDER??? senang je la skrng ni kawan2 saya semua....meh....kat sini saya bg detail ...PM saya melalui facebook / fanpage or call or sms je lin...gtau nk ape semua boleh runding dan urus...


haaaa..ni detail saya..kan senang je kawan2 nak cari....



Untuk sebarang pertanyaan dan konsutansi anda boleh hubungi :-
1. LIKE fanpage  | FirstChoice e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |

















 

Friday, October 12, 2012

KENAPA ESP & SEBAB ANDA PATUT MEMILIKI ESP

Assalamualainkum..lama tak update..maaf ye kawan2....tapi saya sentiasa on9 + dgn kerja-kerja seharian..alhamdulilh....kawan2 apa cerita...ok kita teruskan...hari ni lin nak story dan konsgi tentang ESP...

apa tu ESP ??? -->> klik sini...

Kenapa ESP perlu wajib ada kat rumah? dan apa pula kelebihan ESP untuk diri kita..???? ok jom baca lagi...


1. Membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. Dari organ terhasilnya sistem. Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu.
menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk sihatkan jantung

2. Setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat

3. Kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous

4. Indeks glisemik yang rendah untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah

5. ESP ni bertindak sebagai ENERGY BOOSTER dan bagi kita rasa kenyang. Selain tu, bagi bf moms, ESP ini sangat membantu dalam mempercepatkan penghasilan susu badan. Memang best! rugi tau tak mencukba kelebihan yg ada pada ESP ni...

6. Tumbuhan berprotien yg berkualiti tertinggi dengan kandungan 14gram protien soya sihat dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan.

7. Membantu mengekalkan kepejalan otot




Secara keseluruhannya...

ESP adalah merupakan sumber protien biologi yg lengap berasakan tumbuhan yg secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya. 



BERMINAT ?? Dan JANGAN TERLEPAS peluang dengan PROMOSI ESP pada bulan oktober ini...

Untuk sebarang pertanyaan dan konsutansi anda boleh hubungi :-

1. LIKE fanpage  | FirstChoice e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |