Monday, June 10, 2013

Promosi Shaklee : Mealshake Promosi Jun 2013

Alhamdulillah...Shaklee kini mendapat sambutan ramai..apatah lagi bulan ni PROMOSI Shaklee adalah MEALSHAKE ..yang mana pilihan ibu-ibu masa kini..bukan ibu je tau satu family boleh amalkan..

Persoalan ramai MEALSHAKE tu apa ye?

J :  Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan minuman yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain mahupun Shake dalam susu anak seawal pagi. Mealshake membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Berperisa vanilla yang sedap di sukai anak-anak. 

Fungsi MEALSHAKE? 

1. Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan
2. Kaya dengan sumber kalsium dan protein
3. Amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat
4. Pilihan protein soya terbaik anda
5. Membantu meningkatkan selera makan kanak-kanak


Siapa yang perlukan MEALSHAKE? 

1. Anak susah nak makan?
2. Anak tak nak makan sayur?
3. Anak selalu demam dan selesema?

4. Anak yang kurus @ Anda yang kurus
5. Anak mengalami Asma/ lelah
6. Anak yang batuk
7. Kegunaan untuk seisi keluarga..


Mealshake
PROMOSI BULAN JUN 2013  MEALSHAKE

Semoga kita menjadi diantara ibubapa yang prihatin pada anak-anak zaman IT kini..sesungguhnya anak-anak kini lebih cepat terdedah dengan persekitaran alam dan lebih bijak untuk melihatapa disekelilingnya.  Berikan la anak sesuatu yang bernilai untuk masa depannya serta kesihatan anak-anak kita. jangan di biarkan sahaja kesihatan anak-anak..



================================================================
Dapatkan PROMOSI JUN 2013 ini pada HARGA SPECIAL anda dengan --> hubungi
1. LIKE fanpage  | Kedai Vitamin  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |

 

Wednesday, June 5, 2013

Mengalami Masalah Untuk HAMIL?

Sesetengah kita tak sedar apa malalah yakng kita alami apatah lagi berkaitan masalah untuk hamil bukan.. kengkadang kita meras siri kita subur sebab setiap bula cik "P" mesti datang TEPAT pula pada masanya tu tau..Tapi kenapa tak hamil juga? Apa masalahnya nye ye?

Jom kita kenali apa masalah untuk seseorang itu sukar hamil -->

GLA Complex Shaklee
Untuk Penjagaan HORMON
 

✔✔MASALAH UNTUK HAMIL? ATASINYA DENGAN GLA COMPLEX SHAKLEE

1/ Bagaimana GLA Complex membantu anda untuk cepat hamil?

GLA (gamma linolenic acid) menurunkan kolesterol dan ia membantu melegakan sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut, dan membantu meningkatkan lendir servik yang berkualiti untuk kesuburan. Ia juga membantu dalam melegakan kesakitan dan kekejangan kerana GLA ditukarkan kepada prostagdalin E1.


2/ Bagaimana GLA Complex membantu wanita yang ingin hamil cepat?

GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang bewarna putih telur. Perasan tak sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’. 

Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum.Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub falopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‘kena’ hari subur pun masih ada peluang sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5.



GLA Complex Shaklee
Alhamdulillah --> Testimonisal GLA Complex

Jadi, puan2 yang masih belum dikurniakan rezekia anak, cuba periksa cecair serviks anda. 

Kalau cecair tu tebal, kecoklatan dan kering itu petanda kurang baik sebab ia boleh menghalang persenyawaan.


====================================================================
Berminat?PM SEKARANG! Kami sediakan JADUAL KHAS untuk HAMIL dengan pengambilan GLA COMPLEX Shaklee.


1. LIKE fanpage  | Kedai Vitamin  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |
 

Tuesday, June 4, 2013

Berjaya Hamil Bersama ESP Shaklee

Setiap pasangan yang baru berkahwin mesti impikan kehadiran cahaya mata dalam kehidupan dan mahligai yang dibina bersama cinta sejati kan..bagi yang dah lama berkahwin tetapi belum lagi berjaya hamil sehingga kini perlu usahakan sesuatu yang lain dari kebiasaan sebelum ini...

Semoga perubahan itu PASTI BERHASIL ...Insyaallah...apapun kita dahului bersama niat yang ikhlas dari hati kita.

✔✔INGIN MEMILIKI CAHAYAMATA SEPERTI PASANGAN LAIN? TAMBAH KESUBURAN SUAMI ISTERI DENGAN ESP SHAKLEE ✔✔

 
ESP Shaklee
Budget Set Kesuburan

Kenapa Perlu ESP Shaklee?

Protein ialah makanan asas kepada sel. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, perlekatan telur dan lain2. 

ESP memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak. 

 
ESP boleh membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat. 


Lebih tinggi peratus untuk berlakunya persenyawaan jika diambil bersama GLA Complex Shaklee.

   "Usaha dari kita..Insyaallah yang memberi dan makbulkan doa kita adalah dariNYA..semoga impian memiliki zuriat sendiri dan merasai alam hamil dan bersalin menjadi kenyataan" Amin...

Klik sini untuk TESTIMONIAL SET KESUBURAN SHAKLEE


===================================================================
Berminat?
PM SEKARANG! Kami sediakan JADUAL KHAS untuk HAMIL dengan pengambilan ESP dan GLA COMPLEX Shaklee.

1. LIKE fanpage  | Kedai Vitamin  |
   
2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |