Friday, February 8, 2013

VITAMIN C, COLLAGEN, ESP DAN VITAMIN E DARI PRODUCT SHAKLEE

Shaklee produck kini semakin popular...kenapa??? pengguna tegar Shaklee product mesti dah tahu jawapannya kan..sebab dah merasai kelebihan dan kehebatan product shaklee...best gitu...dan antara yang menjadi pilihan ramai dan HOTTT...macam pisang goreng panassss ni...nak tau tak??? jom kenali tentang VITAMIN C, COLLAGEN, ESP dan VITAMIN E . 


Gile tak tahu product HOTTTT ni.. ^__^


KELEBIHAN ????

>>>Collagen Powder<<<

1. Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

2. Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

3. Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.


1. Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.2. Bantu hilangkan parut jerawat di muka.
3. Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
4. Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
5. Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan.
6. Menyokong kesihatan imunisasi badan.
7. Mengawal paras kolesterol.
8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat.
9. Membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik.


1. Anti -oksidan semulajadi
2. Mengekalkan inrtegriti sel dalam badan.
3. Mencantikkan kulit muka, pigmentasi, untuk mengalakkan gigi, gusi, tulang otot dan darah agar sihat sentiasa.
4. Membantu dalam mengurangkan symptom alergi...selain itu
5. Membantu untuk menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin, membantu dalam pembentukan kolagen dan membantu penyembuhan tisu-tisu sel akibat bersalin.


>>>VITAMIN E<<<

1. Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
2. Memperbaiki peredaran darah,utk memperbaiki tisu
3.Melindungi paru2 dari pencemaran udara.
4.Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut,mengurangkan tekanan darah, membantu dalam pencegahan penyakit katarak, meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan.
5.Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari.
6.Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat,
7.Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
8.Merendahkan kadar kolesterol.
9.Membantu mencegah kanser.
10.Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki.
11.Vitamin E juga dikenali sebagai ‘VITAMIN CINTA’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri.




BERMINAT????
 
Untuk sebarang pertanyaan dan konsutansi anda boleh hubungi :-
1. LIKE fanpage  | FirstChoice e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |



These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment