Sunday, February 24, 2013

TIPS KECANTIKAN???

eh...sapa yang tak nak cantik kan...semua orang nak cantik...TAPI kena berhati-hati tau pemilihan product yang kita amalkan....

bukan apa..jangan tersalah..sebab ada kes terkini kan..salah guna kosmetik...takut pun ada....cantik ni bukan dari luaran je perlu jaga...TAPI dari dalaman juga tau...dan bila dalaman cantik..tentu terpancar la kecantikan luaran kita...berseri-seri gitu...percaya tak??? 

Ce tgk Neelofa ni...cantik kan....tak semestinya make-up baru cantik...

Rasiah Neelofa???

"Saya takut jika wajah menjadi gelap, kerana itu saya mengambil Vitamin C sebagai makanan tambahan untuk kesihatan kulit" - Neelofa

Kesimpulannya, tak perlu suntik-suntik bagai, tak perlu keluar duit ribu-ribu untuk cantik. Hanya dengan mengamalkan vitamin atau supplemen tambahan yang bagus, anda juga boleh mendapat kulit yang bebas jerawat, cerah, halus dan berseri.


Jangan tersalah pilih tau kawan-kawan...nak ikutkan ..fuhh..macam-macam jenama untuk kecantikan masa kini..TAPI perlu di ingat....kesan yang CEPAT sangat tu mesti ada bahan-bahan terlarang....Nasihat ramai..pilih la dari yang semulajadi...bukan yang banyak bahan-bahan terlarang....Untuk kulit ni...sudah semestinya...VITAMIN-C,  B-COMPLEX, VITAMIN- E, COLLAGEN, ESP dari Shaklee yang mendapat pilihan ramai..dan ada jg yang tersalah pilih kepada bahan terlarang yang nak cepat kesan dan murah...pilihan di tangan kawan-kawan...

Shaklee ni menjaminkan qualiti dan keberkesanan yang terjaga..insyaallah...pilihan adalah penting ...sebab...KALU DAH MASUK DALAM BADAN ..PAYAH NAK HAKIS DALAM BADAN KITA...betul tak...

Pilihlah Shaklee untuk makana tambahan anda..dan jadikan ianya rutin harian kita...yang mana 100% dari bahan semulajadi...tanpa bahan tiruan @ larangan...


BERMINAT dan KETAHUI lebih LANJUT????
Untuk sebarang pertanyaan dan konsutansi FREE anda boleh hubungi :-
1. LIKE fanpage  | Kedai Vitamin  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease..



No comments:

Post a Comment