Wednesday, August 8, 2012

Begitu Ramai Yg BERTANYA dan TERUJA..Apakah itu....???Assalamualaikum....berbicara lagi...tentang "CANTIK" 

Ramai para wanita ingin kan kecantikan terserlah sedari remaja...sehingga la bergelar ibu kan...saya pun tergolong seangkatan dengannya....sebab...saya nk cantik untuk suami...luaran dan dalaman...selain vita-e, vita-c dan b-complex..keluaran TERBARU...COLLAGEN POWDER yg mana ramai da mencuba dan terus "jatuh cinta" .

Tak perlu saya berkata panjang lebar...jom kita baca apa ata mereka yg da merasai kehebatan COLLAGEN SHAKLEE ni...

COLLAGEN POWDER...haa....tu antara nye la kan....ni kita baca pula apa yg ada pada COLLAGEN POWDER...


>>>>>8 PANDUAN MEMILIH KOLAGEN YANG BAIK<<<<<<

1. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (or cecair) berbanding yg kolagen yg disuntik. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dlm tubuh badan

2. Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine size mmbantu penyerapan yang baik kerana size ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.

3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelempaban yang berpanjangan.

4.Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan

5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri

6. Kolagen juga penting utk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi. (bonus point)

7. Pastilkan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.

8.PASTIKAN IA SELAMAT DAN TAK BERTOKSIN

credit Nurul Aula A'Akif FadzilPilihan saya? Tentulah COLLAGEN POWDER dari SHAKLEE..terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah selepas menggunakan selama 8 minggu (proven with clinical studies)..

Setiap individu lain-lain penerimaan ...ada yang cepat dan ada yang perlukan masa...Insyaallah kesan seawal anda dapat rasakan sendiri ..tapi saya saran kan pada 8minggu untuk kesan yang terbaik...

~Mode : Ramai permintaan setiap product yg TERBAIK...jangan lepaskan penjimatan yang hebat berbanding cantik melalui pembedahan/ suntikan... :)Untuk mengetahui lebih lanjut, anda boleh:

1. LIKE fanpage  | Ibu Vitamin e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  |No comments:

Post a Comment