Saturday, November 17, 2012

PENCARIAN "HOT MAMA bersama SIMANJA

Alhamdulilh...da masuk tahun baru da kan kita sekarang ni...syukur sesangat apa yg kita perolehi...dan semoga kita lebih kan ibadat dunia dan akhirat...menjadi seorang ibu dan ayah yg cemerlang dalam mendidik anak-anak, menjadi anak yg bergitu taat pada keluarga, dan menjadi kawan serta sahabat di sekeliling kita semua...

Ok bercerita panjang pula...entry kali ini..kita nak memeriahkan lagi hidup kita dan menambah kenalan di luar sana..penghijrahan yg baru kepasa semua kan kawan-kawan...temanye....pencarian "HOT MAMA besama SIMANJA TERSAYANG".. tak kisah kita anak seorang or ramai...boleh je sertai peraduan ni...caranye mudah sngt2...

1. send gambar yg kita rasa terbaik kat dinzlin@ymail.com @ admin@ibuvitaminshop.com  ATAU

2. Add Linz Shopee dan PM je mengatakan ingin menyertai peraduan ni...

Mudahkan kawan2..dan...bila da hantar gambar terbaik...kita akan mulakan peraduan..sapa yg terbanyak "like" pada gambar nye dia lah pemenang...best kan..HADIAH???? off coz la ada....hadiah mestilah daripada product Shaklee..sbb kita adalah pengedar Shaklee dan akan ada hadiah sampingan seandainya anda adalah yg tersporting bepanjang bersama kami...



Jom kawan2 kita sama2 memeriahkan lagi peraduan ni...

No comments:

Post a Comment