Sunday, November 11, 2012

SEMANGAT NAK TURUNKAN BERAT BADAN? BERSAMA SHAKLEE???

Alhamdulilah...syukur..padanya dapat juga buat entry ini.Tentang nak KURUS
saya suka bila ramai yang ingin kan khidmat nasihat dan pendapat tentang kesihatan...seperti mana yg kita lihat dan dengan info tentang rakyat Malaysia adalah antara yang ramai mengalami masalah KEGEMUKAN??? OBESITI??? dan lain2...??? tentu sekali kita tak nak tergolong di antara permasalahan tersebut bukan??? sebab tu kita digalakkan menjaga kesihatan bersama....

Bermula dengan penjagaan makanan, diet, senaman dan pengambilan supplement yg betul serta terjamin akan keselamatan dan yg penting kelulusan KKM sebab tu antara makan yg mana untuk di proses dalam tubuh badan kita...jangan di pandang mudah tentang pengambilan supplement...TAPI SHAKLEE sngt2 terjamin dan berkualiti tau...

Ok memula lin kongsi kan gambar mereka yg da berjaya dalam diet dan program penurunan berat badan mereka dgn set Shaklee ni...

dan ini juga adalah antara pengalaman dan tips untuk turunkan berat badan 


Diet Atkins hanya 3bulan???? percaya tak???

Gambar ni diet dgn program penurunan berat badan yg konsisten dan seimbang...


Apa yg mereka amalkan??? Tiada RASIAH besar melainkan bila anda antara yg KONSISTEN dan BERDISIPLIN dalam program diet anda..percaya la..bila mana anda semua set TARGET anda..Lin percaya anda juga antara mereka yg BERJAYA dalam program anda..Sape tak nk nampak slim, cantik dan sihat kan...

Apatah lagi bila sang suami memuji..."yang u da lain la..makin cantik" waaaa...ayat ni yg kita idamkan bila suami meluahkan nya kan...


Ok lin kongsikan antara product Shaklee yg mereka amalkan ialah :-

1/ Omega
5/ Cinch or ESP...

Ni antara yg mereka amalkan..??banyak?? tak la ni bukan untuk diet dan pelangsingan je tau..malah setiap product yg tersenarai ni macam-macam lagi yg anda akan perolehi tau...selain untuk slim..untuk cantik, "ketat" miss V , untuk sendi-sendi dan IQ tau...dll....


NANTIKAN ENTRY SETERUSNYA ....


BERMINAT ??? dan untuk sebarang pertanyaan dan konsutansi anda boleh hubungi :-
1. LIKE fanpage  | FirstChoice e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |
      


 

No comments:

Post a Comment