Thursday, November 15, 2012

JOM KURUS DAN DIET SIHAT BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum...salam MaalHijrah semua..kita dipertemukan lagi dalam entry kali ini ..

Ok hari ni kita nak bercerita tentang diet dan nak kurus ni ramai yg tertanya-tanya apa set yg paling sesuai kan..sebab semua orang mesti la idamkan badan yg sihat dan langsing kan...apatah lagi para wanita diluar sana...sapa tk nak kelihatan cantik, langsing dan menawan depan suami kan...bg yg belum berkahwin tu tentu nak nampak anggun bila majlis kahwin nanti kan...

Sebelum tu jom baca yg ni--->>



  Teruja tak??? sape takkan...ni bg mereka yg betul-betul konsisten tau kawan2...kita pun boleh buat amcm yg kawan kita ni da berjaya...ni kawan kita ni tak add CINCH lagi tau...

Antara yg biasa di syorkan --->> OMEGA/ LECITHIN (proses pemecahan lelemak), + ALFALFA + HERBA-LAX (detox) dan CINCH + ESP (protien dan buat rasa kenyang)...

KELEBIHAN ada lagi dari yg kita amalkan ni tau kawan-kawan... 

Selain tu..bila da mula dengan product Shaklee ni...bukan sahaja diet yg kita akan perolehi...TAPI...rasiah keintiman bersama suami isteri, mengetatkan "miss V" untuk wanita...kulit rasa gebu, anjal, cerah...untuk sendi-sendi, untuk ingatan pn elok, lain tu tak perlu saya jelaskan lagi MEMANG banyak akan KELEBIHAN bila berShaklee ni...kita yg diluar sana belum rasa penangan Shaklee ni kena cuba tau kawan2...sangat2 berpuas hati...

Nanti kan untuk kita semua...link ni kita akan update dari semasa ke semasa lagi tau kawan-kawan...


BERMINAT daaptkan product Shaklee no.1 ni...boleh hubungi kita di sini kawan-kawan..

Linz Shopee 
017-5836865 (Lin) 
Email ke dinzlin@ymail.com @ admin@ibuvitaminshop.com


Salam Ukhwah semua....



 

No comments:

Post a Comment