Saturday, July 21, 2012

Pilihan Mgihty 3Gem terlaris sempena Ramadhan

Assalammualaikum

Alhamdulilh berkat doa izin suami dan doa family dan kengkawan...sentiasa ada yg bertanya itu dan ini...maaf kalu saya terlewat balas "pm" atau "sms" korang tau..insyaallah akan sentiasa di balas dgn penuh berhemah...

ha nk bercerita tentang "hot sale" nk masuk bulan ramadhan ni..ini yg menjadi pilihan semua antaranya adalah MIGHTY 3GEM dan VITAMIN PENYUSUAN 3M ..tu ibu-ibu yg dalam penyusuan c manja anda...ibu yg mengandung, anak-anak baru belajar nk berpuasa, mereka yg kerja siang malam, kerja keras mencari rezeki jadual tetap sama di bulan puasa, dan lain2 lagi ..mcm2 adaaaaaaaa..... ok ni  yang saya maksud kan...


MIGHTY TRIPLE GEM


ni pilihan tu satu keluarga tau...janji anak2 da umur 1tahun ke atas da boleh minum mealshake...banyak kelebihan setiap yang dipilih...dan ianya boleh tgk kat link ni...MIGHTY TRIPLE GEM . best tau...dan sangat2 buat saya bertenaga dengan membuat stok untuk anak saya yg da berusia 1y4m2w ...alhamdulilah ni tahun ke dua memyambut ramadhan bulan yg mulia dalam proses penyusuan kepada anak manja @ hero saya...haaaa ni pula untuk ibu-ibudalam penyusuan


VITTAMIN PILIHAN IBU-IBU MENYUSU

haaa...ni la SET 3M yg saya maksudkan...insyaallah...dalam set ni semua lengkap tau...tu penyusuan, kecantikan, lenguh2, sengugut..mcm2 la....best kan product shaklee bukan je untuk penyusuan...tp plus lain2 lagi kelebihan nye...sebab tu saya "JATUH CINTA" ngn product shaklee ni...dulu saya memang payah nk telan pill2 ni..tp pas dapat elebihan Shaklee Product...waaaa...terus kan la sbb memang tak rugi....

LAGI 1...bulan julai ni OFFER JULAN VITAMIN-C BUY 6 FREE 1...


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



Maklumat lanjut boleh ke sini....
1. LIKE fanpage  | Ibu Vitamin e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  |




1 comment:

  1. Tq LinaAkhtar coz sudi follow sy.... SY pun dah follow u punye blog! *wink2* ;-)

    ReplyDelete