Saturday, January 26, 2013

RAMAI KINI YANG TAKUT GEMUK????

Dah GEMUK? Kuat Makan? Mahu KURANGKAN BERAT BADAN?

GEMUK DAH???    DAN  KINI DIET NK KURUS???

JANGAN terlalu fikirkan tentang GEMUK...fikirkan bagaimana nak mengatasi dan mengekalkan berat badan ideal dan cara pemakanan yg betul.. 

Jom kita dapatkan sedikit INFO dan BANTUAN untuk mengatasi masalah anda..


♥♥Dapatkan Cadangan Supplement Untuk DIET ini♥♥

[1] Herb Lax

Untuk Detox . Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

[2] Lecithin

Untuk memecahkan lemak. Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak, dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung di dalam darah, dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membran. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

[3] Alfalfa

Untuk menyerap lebihan air dan lemak dalam badan. Ia juga melancarkan sistem penghadaman serta perkumuhan. Jadi lebih mudah lemak-lemak yang dipecah oleh lecithin tadi di buang.

[4] Add on lain nye..ESP, CINCH TEA MIX | CINCH CHOC @ LATTE @ VANILLA

Dapatkan set ini sekarang! Anda akan memperolehi juga:

1. Jadual Pengambilan Vitamin
2. Jadual Pemakanan (MEAL PLAN) Seharian
3. EBOOK Diet Sihat
4. Konsultasi PERCUMA sampai bila-bila
5. Grup EKSKLUSIF khas untuk customerThese statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

credit to Dazzlingmum

BERMINAT DAN HUBUNGI KAMI ????


No comments:

Post a Comment