Wednesday, January 23, 2013

LAGI TENTANG TESTIMONIAL PRODUCT SHAKLEE

Lagi kita berjumpa...kenapa Shaklee ni lately menjadi HOT??? apa kelebihannya??? ni antara yang akan bermain kat kita semua apabila belum kenali Shaklee kan kawan-kawan...TAPI bila da kenali Shaklee terus JATUH CINTA ..malah terus JADI PENGEDAR SAH Shaklee untuk kita kongsi semua manfaat dna kelebihan dari Shaklee untuk keluarga dan sedara mara serta kawan-kawan kan...ok jom kita sambung lagi..

Salam semua .. Harini saya nak sambung testimoni saya. Sebelum ni testimoni saya tentang set Ibu mengandung. Kali ni saya cerita semasa berpantang dan sekarang ni iaitu menyusu kedua2 anak saya dengan sepenuhnya. Selepas saya bersalin saya still masih sambung set mengandung tu iaitu vit c, vitalea, vit b comp dan ostematrix. Tapi cuma tambah esp sahaja. Alhamdulillah, sepanjang saya berpantang tiada apa2 masalah. Yang pertama saya operate, yang kedua ni alhamdulillah saya normal. masih ingat lagi doctor dah suruh masuk labour room, saya cepat2 minum esp agar ada kekuatan masa nak push. alhamdulillah, 2x push sahaja. sebab 1st time kan, so tak tahu nak push macam mana. Selepas bersalin pon saya masih ada kekuatan lagi untuk berjalan ke toilet. nurse dah risau takut saya jatuh. tapi alhamdulillah masih ada kekuatan untuk berjalan sikit. Dan masa berpantang ni juga saya masih menyusukan anak pertama saya yang berumur dua tahun. Ikutkan masa anak pertama, susu saya tidak la semeriah anak kedua ni. Masa anak pertama saya tidak makan apa2 suppliment pon. Yang kedua ni baru saya makan shaklee. Saya bukannya nak mendabik dada ataupon riak sebab saya banyak susu, tapi inilah hasilnye selepas saya makan shaklee. Saya hanya ingin menkongsikan cerita saya . saya sokong dan suka sangat bila ada kawan2 saya yang baru sahaja melahirkan anak dan mahu menyusukan anak dengan susu badan sepenuhnya. saya sokong sangat . Dan memang banyak perbezaan antara masa pantang yang pertama dan yang kedua ni. Alhamdulillah sebab bila dah dua2 menyusu pon, saya tetap pump untuk simpanan bila saya dah kerja nanti. Yang paling saya suka makan shaklee ni juga sebab kulit2 gatal saya dulu dah hilang. Memang hilang. Saya berani tulis testimoni ni sebab memang ia sangat berkesan. Bersyukur sangat. Mungkin saya serasi dengan produk ini. Tu sebab saya berani memperkatakan shaklee ini hebat. Tapi tidak lupa juga kuasa Allah yang menentukan semuanya. 

* saya ada buat esp tu sebagai masker. Memang berkesan. Alhamdulillah. Jom try buat esp sebagai masker. InsyAllah kulit muka akan jadi bersih. Jerawat pon akan mengecut. "



Ni antara product Shaklee untuk para ibu. 


Kelebihan Shaklee??? banyak kawan-kawan... salah satu yang menjadi HOT ITEM tak kira la tak de OFFER pun...tapi tetap menjadi pilihan utama semua ...dan bila open je OFFER ...semua berebut macam PISANG GORENG PANAS....apa tu ??? haaaaaa..ESP la jawapan nya ..."ESP HOT ITEM dan HOT SALES " 


Ni pula PENANGAN pengguna ESP secara konsisten -->



Semua ini tepulang pada setiap individu...TAPI bagi mereka yg dah mencuba pasti TAK akan BERPALING ke PRODUCT lain selain PRODUCT SHAKLEE...

Dan yang utamanya ada lah sokongan SUAMI tercinta dan keluarga juga ...baru semuanya menjadi mudah....tu adalah keutamaan kita semua kan kawan-kawan.


BERMINAT ??? dan untuk sebarang pertanyaan dan konsutansi anda boleh hubungi :-
1. LIKE fanpage  | FirstChoice e-Shop  |
    (anda mungkin bertuah memenangi hadiah dari saya dengan hanya perlu LIKE sahaja)

2. PM saya di fb | Linz Shopee  |

3. SMS/ Whatsapp saya | 017-5836865 |
4. Email | admin@ibuvitaminshop.com  | dinzlin@ymail.com |

*** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

No comments:

Post a Comment